Animatie Film & Fotografie

Een ingewikkeld proces beknopt, helder en aansprekend uitleggen: dat kan met een explanimation (een samenvoeging van animation en explanation). Daarmee vertelt u uw patiënt bijvoorbeeld alles over een procedure, een behandelmethode of medicijn. Bovendien biedt animatie de volledige garantie van privacy. 

Profileren

Naast animatievideo’s bent u bij ons ook aan het juiste adres voor film en fotografie. Zo maakten we eerder een profilerende video voor de stakeholders en afnemers van een internationale zorgorganisatie. In de video gebruikten we echte mensen, waardoor de organisatie haar menselijke karakter goed weet over te brengen.

Organisatie in beeld

Een openbaar toegankelijk smoelenboek met foto’s van uw zorgmedewerkers is een manier om uw patiënten en cliënten een vertrouwd gevoel bij uw organisatie te geven. Daarnaast kunt u met fotografie uw organisatie in beeld brengen en uw identiteit met beeldmateriaal in communicatiemiddelen kracht bij zetten.

Geënsceneerde film en fotografie 

Onze fotografie verzorgen we bij u op locatie, of bij ons in de studio. Hiervoor gebruiken we onze eigen professionele apparatuur. Op locatie fotograferen en filmen we feitelijke situaties, bijvoorbeeld tussen patiënt en zorgverlener. Dat kan met echte patiënten en zorgverleners, maar we huren hiervoor ook weleens modellen in die een scene nabootsen. Uiteraard werken wij geheel volgens de wettelijke eisen van de AVG.

Dit doen we:

  • fotografie en film (studio of locatie) voor online en offline middelen
  • animatievideo
  • inhuur modellen
  • stockbeelden uitzoeken en bewerken