Teksten & SEO

De ontvanger centraal

In de zorg communiceer je als organisatie met diverse doelgroepen: van zorgmedewerkers en de arbeidsmarkt, tot cliënten en stakeholders. Daarnaast zijn ook zorginkopers bij de gemeentelijke overheid een belangrijke communicatiedoelgroep.

Elke communicatiedoelgroep heeft behoefte aan andere communicatie en behoeft daardoor een andere benadering. Zo kan de ene doelgroep zijn gebaad bij een brochure volgens de principes van edutainment, terwijl de andere doelgroep beter benaderd kan worden met een feitelijke informatiegids.

Tekstproductie en redactie

Nadat we uw communicatiedoel helder hebben, gaan wij aan de slag met uw tekst. Dit kan zijn voor een patiëntenfolder, een zorgvacature of een informatief document voor zorginkopers. We ontwikkelen uw tekst op basis van uw broninformatie.

Heeft u al helemaal voor ogen hoe uw tekst eruit moet komen te zien? Ook uitgewerkte teksten kunt u bij ons aanleveren. Die voorzien we graag van een redactieslag, zodat de tekst aansluit op uw doelgroep en communicatiedoel. Dat betekent dat u van ons ook kunt verwachten dat we uw tekst optimaliseren voor zoekmachinemarketing.

Dit doen we:

  • tekstschrijven en teksten redigeren voor online en offline middelen
  • redactie jaarverslagen
  • SEO